Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Articole

ARGO TRACTORS SPA – Training

ARGO TRACTORS SPA – Training

        In perioada 26.03.2018– 30.03.2018 la sediul Argo Tractors Spa din Fabbrico, Italia s-a tinut un curs de vanzari  la care au participat si o parte din colegii nostrii din MUNAX.

        La curs au fost prezenti reprezentanti ai dealerilor din mai multe tari: Estonia, Bulgaria, Croatia, Ungaria. In cursul celor 5 zile cat a durat cursul s-a pus accent pe gama tractoarelor mari si medii. Accentul s-a pus pe dotarile de varf cu care pot fi accesorizate aceste tractoare  si pe transmisiile Powershift si CVT (transmisie variabile continua). Partea teoretica a fost insotita si de posibilitatea testarii in practica a acestor tractoare in poligonul din Fabbrico. Un modul al acestui curs a fost pentru dotarea tractoarelor cu sisteme GPS si a utilizarii satelitilor in agricultura (ex: harti de vegetatie), dar si a compatibilitatii tractoarelor Landini cu aceste sisteme.

        Important de subliniat este vizita in fabrica pe linia de productie, pentru colegii nostrii, pentru intelegerea sistemului si a procesului de productie. Multumim managerilor de produs Mirko Candiani si Federico Gruppioni si a managerului de export Giancarlo Montanari pentru primirea calduroasa si interesul cu care au sustinut programul de training.

Înapoi